Προσθήκη ψηφίσματος Τμήματος Φιλολογίας ΕΚΠΑ

Σας ενημερώνουμε πως στη δημοσίευση για τη μετατροπή της χρήσης της Αγίας Σοφίας προστέθηκε το ψήφισμα του Τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ, για να ανακατευθυνθείτε στη δημοσίευση.

Προσθήκη ψηφισμάτων Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Ελληνικής Εταιρείας Ιστορίας Δικαίου

Σας ενημερώνουμε πως στη δημοσίευση για τη μετατροπή της χρήσης της Αγίας Σοφίας προστέθηκαν τα ψηφίσματα του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ελληνικής Εταιρείας Ιστορίας Δικαίου. Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ, για να ανακατευθυνθείτε στη δημοσίευση.

Προσθήκη Δελτίου Τύπου Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Βενετίας

Σας ενημερώνουμε πως στη δημοσίευση για τη μετατροπή της χρήσης της Αγίας Σοφίας προστέθηκε το Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Βενετίας. Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ, για να ανακατευθυνθείτε στη δημοσίευση.

Προσθήκη ψηφισμάτων Ελληνικής Ιστορικής Εταιρείας και Κέντρου Βυζαντινών Ερευνών ΑΠΘ και ανακοίνωσης Συγκλήτου ΕΚΠΑ

Σας ενημερώνουμε πως στη δημοσίευση για τη μετατροπή της χρήσης της Αγίας Σοφίας προστέθηκαν τα ψηφίσματα (α) της Ελληνικής Ιστορικής Εταιρείας και (β) του Κέντρου Βυζαντινών Ερευνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και (γ) η ανακοίνωση της Συγκλήτου του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ, για να ανακατευθυνθείτε στη δημοσίευση.

Ναταλία Πούλου: “Υπάρχει ανησυχία για τα έργα τέχνης, γιατί υπάρχει προηγούμενο”

Παρακαλούμε ακολουθήστε τον υπερσύνδεσμο, για να διαβάσετε τη συνέντευξη της καθηγήτριας Βυζαντινής Αρχαιολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ και προέδρου του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων, Ναταλίας Πούλου, στη “Μακεδονία της Κυριακής” (19/07/2020): κλικ εδώ.

Προσθήκη ψηφίσματος Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σας ενημερώνουμε πως στη δημοσίευση για τη μετατροπή της χρήσης της Αγίας Σοφίας προστέθηκε το ψήφισμα του Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΣΟΚΠΑ). Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ, για να ανακατευθυνθείτε στη δημοσίευση.

Διαδικτυακή συζήτηση για την Αγία Σοφία με τον Π. Παυλόπουλο

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου (EPLO) διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:30 (ώρα Ελλάδος) με κεντρικό θέμα: «Πτυχές της πολιτισμικής βεβήλωσης της Αγίας Σοφίας υπό το φως του Διεθνούς Δικαίου». Κεντρικός Ομιλητής: Ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού […]

Προσθήκη ψηφίσματος Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας ΑΠΘ

Σας ενημερώνουμε πως στη δημοσίευση για τη μετατροπή της χρήσης της Αγίας Σοφίας προστέθηκε το ψήφισμα του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ, για να ανακατευθυνθείτε στη δημοσίευση.

Προσθήκη ψηφίσματος της Τουρκικής Επιτροπής του Διεθνούς Συμβουλίου Μνημείων και Τοποθεσιών και επιστολών της Europa Nostra και της Ιεράς Συνόδου

Σας ενημερώνουμε πως στη δημοσίευση για τη μετατροπή της χρήσης της Αγίας Σοφίας προστέθηκαν: Το ψήφισμα της Τουρκικής Επιτροπής του Διεθνούς Συμβουλίου Μνημείων και Τοποθεσιών (ICOMOS). Η επιστολή–έκκληση της Europa Nostra. Η επιστολή της Ιεράς Συνόδου προς την Ελληνική Επιτροπή του Διεθνούς Συμβουλίου Μνημείων και Τοποθεσιών (ICOMOS). Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ, για να ανακατευθυνθείτε […]